Lige nu
MCTV 2017
 
 

Programomtaler

Anders Hornshøj blev landskendt efter, at han i januar vandt dk4s store DanskPOP Talent-konkurrence. En konkurrence, han vandt over 300 dygtige, håbefulde og talentfulde kunstnere fra hele landet.

Nu er han aktuel med en helt ny single – skrevet i samarbejde med nogle af de største talenter inden for popverdenen.

Musikken har altid fyldt meget i Anders Hornshøjs liv - både i barndommen i Herning – og i dag, hvor Anders bor i Aalborg. Oftest har det været i grupper eller i sammenhæng med andre musikere. Som i gruppen Postyr, der lige nu høster stor succes – både i Danmark og udlandet. Men drømmen om at stå alene, og med sin egen musik, har altid luret i baghovedet, derfor tilmeldte Anders Hornshøj sig til DanskPOP Talent. Og det blev startskuddet til en helt ny karriere, hvor han fandt modet til at vise en mere sårbar side af sig selv.

Mød ham i et ærligt interview, hvor han fortæller, hvilken betydning sejren i Horsens har haft i hans liv, og hvordan og hvorfor han bruger musikken til at komme ud med dybe og tænksomme budskaber, der ofte er forklædt som popballader.
Kan man danse, når man har Parkinson? I maj 2017 fulgte et tv-hold et intenst danseprojekt i Spanien for en gruppe parkinson-patienter. Det blev en uge fyldt med rørende oplevelser, solskin og højt humør.
Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse! En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne – hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader.
Wittrup Motel er en dramatisk historie om Danmarks nuværende ældste motel beliggende på Roskildevej i Albertslund.
At troen er fri var noget, Martin Luther selv lagde stor vægt på. Hvordan kan det så være, at vi i de reformatoriske lande hurtigt efter Reformationen forbød alle andre trosretninger end den rene sande lære, nemlig den evangelisk-lutherske? Kan man sige, at troen er fri, hvis der ikke er frihed til at give den udtryk?
I denne udgave af ”Søstrene Bisp slår teser op”, handler det især om ét af reformationens kerneord, nemlig tro - og det vil sige tillid.
Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad i 2017 – hvad betyder det for Aarhusianerne, hvad betyder det for Aarhus, for regionen og ikke mindst for Danmark?
En vandretur er en helt unik måde at opleve et område på, fordi man kommer ned i tempo og tæt på naturen.
En vandretur er en helt unik måde at opleve et område på, fordi man kommer ned i tempo og tæt på naturen.
Så handler det om forberedelserne til jagt. Både de forberedelser, der peger frem til den næste fasanudsætning – og de, der rækker langt ud i fremtiden.
Side 1 ud af 238
 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.